Kruiwagen
Klantenservice Open tot 17.30 uur
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Verzenden & Leveren

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen terug met betrekking tot verzending en levering van uw bestelling. Staat uw vraag er niet tussen, of wilt u liever te woord worden gestaan door één van onze medewerkers van de klantenservice? Neem dan gerust contact op of vul het onderstaand contactformulier in.

Wat zijn de verzendkosten?

Hieronder vindt u informatie over de verzendkosten van bestellingen:

Nederland

  • Binnen Nederland wordt uw kruiwagen gratis bezorgd!
  • Bestellingen met kruiwagenaccessoires worden boven €50,- gratis bij u afgeleverd
  • Verzendkosten binnen Nederland voor een bestelling met kruiwagenaccessoires  tot een orderbedrag van  €50,-bedragen €6,95.

België 

  • De verzendkosten naar België bedragen €9,95

Spoedlevering 

  • Bezorgkosten voor spoedleveringen kunnen afwijken en zijn in overleg bespreekbaar. Bel hiervoor naar 06 2888 5946

Verzenden of ophalen

Wij leveren onze producten door heel Nederland en België op het door u gewenste adres. Tevens, wanneer u in de buurt van Drachten (Fr.) woont, kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te kunnen maken wanneer de bestelling voor u klaar ligt.

Wat is de levertijd?

Doordat wij werken vanuit een grote eigen voorraad, kunnen wij uw bestelling snel versturen. Wanneer u op werkdagen een bestelling plaatst, kunt u deze al binnen 1-3 werkdagen in huis verwachten mits het product op voorraad is. U kunt ons altijd bellen of mailen wanneer u informatie wilt over het voorraadaantal van het door u gewenste product.

> Contactformulier