Kruiwagen
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Huis & Tuin kruiwagens

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Tuinkruiwagens

Als u een tuin heeft, is een kruiwagen onmisbaar! In een kruiwagen vervoert u gemakkelijk tuingereedschap, stenen, afgeknipte takken en meer! Afhankelijk van uw wens is de kruiwagen leverbaar met een inhoud van 80, 90, 100, 130 of zelfs 160 liter!
Zware spullen vervoert u in een kruiwagen in een handomdraai! Een kruiwagen heeft doorgaans één wiel en wordt, ondanks het zware gewicht dat er in kan, heel gemakkelijk opgetild en vooruit geduwd. Maak uw tuin netjes of voer stenen aan voor de aanleg van uw terras in een handige kruiwagen. Ook prachtige design kruiwagens koopt u hier! In deze online vergelijkwinkel vindt u meerdere kruiwagens tegen zeer voordelige prijzen.

Lichte en wendbare Fort tuinkruiwagens zijn geschikt voor alle soorten tuinwerkzaamheden. De tuinkruiwagens zijn voorzien van een gegalvaniseerde bak of een bak in polipropyleen. Lichte kruiwagens die de klusjes in uw tuin weer leuk maken! De kruiwagens zijn vol beladen met grond of tuinafval zoals bladeren goed hanteerbaar. De tuinkruiwagens zijn verkrijgbaar met 1 wiel of 2 wielen. Heeft u rozenstruiken in uw tuin? Neem dan een kruiwagen met een massieve nooit-meer-lek band! Geen gedoe meer met een lege en lekke band!