Kruiwagen
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Landbouwkruiwagens

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Stalkruiwagens / Landbouwkruiwagens


Voor agrarisch gebruik heeft Fort speciale grote landbouwkruiwagens met een grote inhoud van 90 tot maar liefst 430 liter. De stal uitmesten is niet het leukste onderdeel van dieren houden, maar door de grote inhoud van bijvoorbeeld de Fort PE160 of de Fort PEV-170 kruiwagen wordt het aantal keren heen en weer lopen naar de mesthoop tot een minimum beperkt! Om extra stabiliteit te hebben met een volle grote kruiwagen kunnen deze landbouwkruiwagens ook worden uitgevoerd met 2 wielen. Hierdoor wordt de kans dat uw volle grote kruiwagen omvalt en u een hoop rotzooi heeft nihil.

Uiteraard kunnen onze grote stalkruiwagens ook prima gebruikt worden in de grotere tuinen om in 1 keer grote hoeveelheden tuinafval in te verplaatsen. Door de grote inhoud van de kruiwagen van 160 liter, hoeft u niet steeds u kruiwagen te legen als u lekker in de tuin aan het werk bent.

Sinds kort zijn onze stalkruiwagens van Fort ook leverbaar in de kleur lila, voor wie eens iets anders wil dan de voorspelbare traditionele kleur groen. Koop dus nu zeer eenvoudig en goedkoop uw Fort landbouwkruiwagen online in onze webwinkel Kruiwagen .net. U krijgt bovendien uw kruiwagen gewoon gratis thuisbezorgd!