Kruiwagen
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagen Gamma goedkoop online kopen

Wilt u een kruiwagen van de Gamma kopen? Hier vindt u zeer voordeling alle Gamma kruiwagens uit de folder aanbieding. De volgende kruiwagens komt u ook tegen bij Gamma.

Alle prijzen in de shop zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten!

Staat de kruiwagen van uw keus er niet tussen? Klik dan snel verder in onze kruiwagen webshop en bekijk het uitgebreide aanbod kruiwagens. Naast kruiwagens met 1 wiel, hebben we ook diverse kruiwagens met 2 wielen!

Hobby kruiwagen

Hobby kruiwagen

Voor hobby en doe-het-zelf gebruik rond huis en in de tuin is de Limex Gardenchef zeer geschikt. Het is een licht gewicht kruiwagen die weinig ruimte in beslag neemt in uw garage. Deze kruiwagen is lekker wendbaar en stabiel. De kruiwagen is voorzien van een rond stalen frame met groene kruiwagenbak van 100 liter. Hij wordt gemonteerd bij u thuis bezorgd. 

 

 

Tuinkruiwagen

Een ander thuismodel is de Fort 515-90 met een kunststof kruiwagenbak. Deze kruiwagen is licht van gewicht en zeer geschikt voor de doe-het-zelver die zo nu en dan lichte klusjes uitvoert.  De kruiwagen is inzetbaar in en rond huis bij kleine verbouwingen en tevens een handig hulpmiddel bij de aanleg en onderhoud van uw tuin! De brede en lage kruiwagenbak met een inhoud van 90 liter is gemakkelijk vol te scheppen. Het groen gespoten frame is aan de kruiwagenbak bevestigd door middel van 4 schroeven. We leveren deze kruiwagen gemonteerd, dus u kunt na ontvangst direct aan de slag!

 

Tuinkruiwagen

Tuinkruiwagen

Wilt u liever een Gamma kruiwagen met meer inhoud, dan komt u uit bij de Fort TK-100. Deze zeer populaire tuinkruiwagen is geschikt voor de meest uiteenlopende klussen! Gaat u een terras aanleggen, dan kan in de kruiwagen veel zand en stenen vervoeren. Ook voor het uitmesten van de stal kunt u met deze kruiwagen goed uit de voeten. Daarnaast is het ook de ideale kruiwagen om vol te gooien met tuinafval, gras, takken, bladeren ed. Deze Gamma kruiwagen Fort TK-100 heeft u morgen al in huis voor als u voor 16:00 uur besteld.

 

Bouwkruiwagen

BouwkruiwagenGaat u binnenkort flink verbouwen en moeten er veel bouwmaterialen zoals zand en stenen worden verplaatst? Een Gamma kruiwagen die veel zand, beton, stenen en andere bouwmaterialen kan vervoeren is de Fort 6-80. Deze krachtpatser kan al deze zware materialen moeiteloos aan door het sterke stalen frame dat is verstevigd met een dwarsversterking, kiepbeugel en slijtsloffen. De sterke metalen kruiwagenbak heeft een inhoud van 80 liter. 

Deze Gamma kruiwagen Fort 6-80 is een zeer populaire bouwkruiwagen, geschikt voor het professionele werk. Door de ronde neus ook zeer geschikt voor het storten van beton. 

 

Kruiwagen extra sterk

Kruiwagen tip! Schept u regelmatig bouwmaterialen zoals zand, grond, beton e.d. uit uw kruiwagen? Neem dan de extra versterkte uitvoering van dit kruiwagen model, de Fort 6EZ-80. Dit topmodel bouwkruiwagen met ovaal frame (ligt lekker in de hand!) , extra onderplaat en extra stalen plaat onder de schuine kant. Deze versterkingen voorkomen dat na verloop van tijd gaten in uw kruiwagenbak ontstaan. Daarnaast heeft de 6EZ-80 kruiwagen een extra strevige kopsteun van de kruiwagenbak! Voor de professional!

 

Zoekt u een andere kruiwagen?

Staat u Gamma kruiwagen hier niet tussen? Klik dan snel verder in onze kruiwagen winkel. Wij verkopen elk type Fort kruiwagen tegen scherpe prijzen! Bezoek ook onze aanbieding-pagina voor nog meer kruiwagen voordeel!

Heeft u een vraag aarzel dan niet contact met ons op te nemen via 0850 020 030 of onderstaand contactformulier. Wij streven er naar uw vraag binnen enkele uren te beantwoorden.

Contactformulier