Kruiwagen
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Bouwkruiwagens

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Een kruiwagen is een handig vervoermiddel om tegels, stenen, zand, grond, beton ed. in te vervoeren als u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een terras in uw tuin gaat aanleggen. Hier vindt u verschillende kruiwagens, geschikt voor bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Sterke en degelijke kruiwagens van het kwaliteitsmerk Altrad Fort. Kruiwagens van het merk Fort zijn een begrip voor elke aannemer, bouwvakker, hovenier en stratenmaker. De kruiwagens zijn makkelijk hanteerbaar en liggen lekker in de hand. U kunt bovendien kiezen welke inhoud uw kruiwagen moet hebben. Voor elke genwenste inhoud van een kruiwagen hebben wij een passende kruiwagen.

De bouwkruiwagens zijn bestand tegen langdurig en intensief gebruik door professionals. Deze bouwkruiwagens hebben een sterk stalen frame dat rondom is gelast. De gewichtsverdeling is uitgebalanceerd. Daarnaast is het kruiwagenwiel verstelbaar om altijd een goede stabiliteit van uw vracht te kunnen garanderen. Bovendien zijn alle kruiwagens verkrijgbaar met diverse type wielen voor regelmatig tot dagelijks gebruik. Zoekt u een kruiwagen met meer inhoud? Er zijn modellen met 80, 90, 100 en 130 liter kruiwagen inhoud. De Fort bouwkruiwagens zijn verkrijgbaar met diverse kruiwagenwielen, kunststof velgen en stalen velgen en massieve Nooit-Meer-Lek-wielen.

In onze kruiwagen winkel kunt u ook terecht voor speciale bouwkruiwagens zoals steenkruiwagens, stratenmakerskruiwagens en gereedschapkruiwagens welke speciaal zijn ontwikkeld voor transport van stenen, klinkers, gereedschap ed.

Koop nu online een goedkope kruiwagen en profiteer bovendien van spectaculaire aanbiedingen! Naast scherpe prijzen voor kruiwagens worden ze ook nog eens gratis bij u bezorgd! In de meeste gevallen heeft u uw bouwkruiwagen al de volgende werkdag in huis.

Fort bouwkruiwagen

De Fortbouwkruiwagens zijn speciaal ontwikkeld voor het meest veeleisende professionele gebruik in de bouwsector en voor openbare werken. Fort-bouwkruiwagens zijn zeer solide en uitgebalanceerd met een verfijnde nette afwerking. De kruiwagens bestaan uit een ronde- of ovale buizenframe dat uit één stuk wordt vervaardigd. Hierdoor zijn ze super sterk en toch licht van gewicht en daardoor goed hanteerbaar. Alle modellen zijn op de mogelijk zwakke punten extra versterkt. Daarnaast hebben de kruiwagenbakken een gekraalde rand welke zorgt voor stevigheid van de kruiwagenbak zonder scherpe randen! Daarnaast kunt u kiezen uit diverse type kruiwagenwielen met luchtbanden en massieve nooit meer lek wielen.

Voor zowel doe-het-zelvers als professionals zijn er geschikte bouwkruiwagens. Verplaatst u als doe-het-zelver regelmatig zand, grond en andere bouwmaterialen dan zijn de Fort 6-80 en Fort 6B-80 kruiwagens zeer geschikt. Deze kruiwagens hebben een sterk frame en een groen gespoten of verzinkte kruiwagenbak met 80 liter inhoud. De ronde neus maakt deze bouwkruiwagens ook zeer geschikt voor het storten van beton bij uw bouwwerkzaamheden.

De echte krachtpatsers onder de bouwkruiwagens zijn de types Fort 6-80 ovaal en de Fort 6EZ-80. Deze kruiwagens hebben een zeer sterk ovaal frame welke onder de kruiwagenbak doorlopend is. Dit zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Een ovaal frame ligt zeer lekker in de hand! De 6EZ-80 is de sterkste uitvoering uit deze serie met extra dikke onderplaat onder de gehele kruiwagenbak (onderkant en schuine kant). Door deze versterking kunt u beton, zand ed. met de schep de kruiwagen leegscheppen zonder dat er na verloop van tijd gaten in de bodem ontstaan.

Stratenmakerskruiwagen

De Fort stenenkruiwagens hebben een zeer sterke en dikke kunststof kruiwagenbak die bestand is tegen al het gooi en smijtwerk met stenen. Het instapmodel stratenmakerskruiwagen is de PE-100 met rondstalen frame en gele kruiwagenbak van 100 liter inhoud. Het topmodel steenkruiwagen is de SMB-100. Deze bekende stratenmakerskruiwagen heeft een inhoud van 100 liter, een sterk verzinkt stalen ovaal frame en is voorzien van een 4-Ply luchtband.

Steenkruiwagen

Voor stratenmakers die dagelijks grote aantallen klinkers verplaatsen is de Altrad Fort 9-60 Steenkruiwagen een absolute must. Deze kruiwagen onderscheidt zich tov andere merken door z'n uitgebalanceerde gewichtsverdeling en z'n sterke stalen construcie bestaande uit ovale stalen buizen. Bijkomend voordeel van een ovaal frame is dat deze kruiwagens lekker in de hand liggen. De compacte steenkruiwagen is goed voor zo'n 60 stenen of klinkers per keer. Vol beladen blijft de kruiwagen goed hanteerbaar en rijdt u moeiteloos over zand en ongelijke ondergrond naar de stenenleggers.

Gereedschapskruiwagen

Voor het veilig opslaan en gemakkelijk vervoeren van gereedschap op bouwplaatsen hebben wij 2 modellen Fort gereedschapkruiwagens.

Fort gereedschapkruiwagen heeft een inhoud van 180 liter. De stalen bak heeft een afsluitbare deksel. Deze kruiwagen heeft voldoende inhoud om al uw gereedschap in op te bergen. De gereedschapskruiwagen is geheel gelakt en voorzien van een stalen velg met luchtband.

De Fort Tooler is een nieuw ontwikkelde moderne gereedschapskruiwagen. De kruiwagen is uitgerust met een 180 liter kunststof gereedschapskist, 2 nooit meer lek wielen en sterk stalen frame. De kruiwagen weegt maar 23 kilo. De Fort Tooler is hierdoor zeer stabiel en makkelijk in gebruik. Ook te gebruiken als voerkruiwagen in uw stal of manege!